Vi utför flera tjänster..

GASOL PÅ LÖSVIKT

Handla gasolen miljövänligt, snabbt, smart och BILLIGT! Få ett professionellt bemötande av personalen hos oss som är utbildade inom gasol.

TANKA LPG

Du kan självklart tanka ditt LPG drivna fordon eller om du har en fast gasoltank på någon utav våra Gasolmackar i Nyköping och Uppsala. Välkommen in!

SERVICE

Vi hjälper dig att pressa om din gasolslang som börjar bli sliten. Oftast kan vi återanvända dina befintliga kopplingar. Vi ses!

Gasolinstallationer

Önskar du installera gasspis i villan, sommarstugan eller kanske ska du bedriva restaurangverksamhet med gasol? Vi gör installationen!

WEBBUTIK

Du visste väl om att vi driver Sveriges mest rekommenderade gasolbutik på nätet. Alltid fri hemleverans över 500kr. www.gasoltuben.se

FYSISKA BUTIKER

Att våra gasolprodukter ska hålla hög kvalitet är en självklarhet för oss. Vi jobbar kontinuerligt för att hålla sortimentet uppdaterat med varor av endast högsta kvalitet till ett så lågt pris som möjligt.

FÅ HJÄLP OCH RÅD

Vi som arbetar på Gasolmacken har alla lång erfarenhet utav gasolbranschen och försäljning. Vi vet vad vi pratar om!

FÅ HJÄLP MED LÄCKAGETEST

Har du ett äldre campingkök eller t.ex en gasolkamin som behöver ses över. Vi hjälper dig!

GASOLLEVERANSER

Använder du gasol i restaurangen eller kanske på bygget? Vi levererar gasol 5 dagar i veckan till ett av Sveriges absolut bästa priser!

Uthyrning gasolvärmare

Söker du en tillfällig lösning för att värma upp festlokalen eller partytältet? Vi hyr ut gasolvärmare i alla dess former. Välkommen in till oss!